Kismama fotózás

A gömbölyű pocaknál nincs gyönyörűbb...

Büszkén simogatod kerekedő pocakodat, izgalmakkal és túláradó szeretettel várod kisbabátok érkezését. Eltűnődsz, hogy milyen lesz majd a kis arca, milyen lesz amikor először megpillantod és a kezedbe foghatod őt. Életed során legfeljebb néhányszor élheted át a babavárás örömteli hónapjait, érdemes megörökíteni a legszebb perceit. Tested változásait, szeretetteljes vonásaidat, miközben a szíved alatt ficánkoló kis pocaklakódra gondolsz, vagy azt a gyönyörű mosolyt, melyet az csal elő, ahogy elképzeled őt a karjaidban. Azt az icipici kis törékeny csodát, akit most még nem ismersz, csak érzel odabenn.
Ha szeretnéd ezeket a pillanatokat örök emlékként néhány csodás fotón is megőrizni magadnak, a családnak és a születendő picinek, hogy elmesélhesd, megmutathasd neki, milyen volt, amikor még csak a pocakodban lakott, akkor mindenképpen vágj bele egy kismamafotózásba! Talán furcsa lehet, hogy egészen más a tested, talán büszke vagy a kerek formáidra – az anyává válás útján járva mindenképpen gyönyörű, finom és érzékeny képek születhetnek műteremben és szabadtéren is egyaránt. Akkor érdemes eljönnöd, amikor már szép kerek a pocakod, és még könnyen mozogsz, nem fáradsz el nagyon hamar. Természetesen jöhetnek kettő és négylábú családtagok is a fotózásra!

szilvithetwins-16    szilvithetwins_sm_4  dori_04-copy


– Kismama fotózás árak –


Kismama fotózás
25 000 Ft
Műterem bérleti díja: 7 000 Ft / óra
Időtartam: kb 1,5-2 óra
Átadás: az összes jól sikerült képet színezve, szükség szerint retusálva adom át letöltő linken keresztül,
kb 2 héttel a fotózást követően.

Az ár Budapest 30 km-es vonzáskörzetéig értendő! Ezen kívül 20 Ft/ megtett km benzinköltséggel nő a feltüntetett összeg.

Kérlek tekintsd meg néhány képemet a Galéria menüpont alatt!