Évi és Balázs esküvői megbeszélésén még úgy állt a dolog, hogy nem szerettek volna külön jegyes fotózásra jönni, azonban a beszélgetés közben úgy határoztak, hogy mégis igénybe vennék a lehetőséget, ha már adott. Emlékszem, hogy egy zuglói étteremben találkoztunk, és nagyon hosszasan beszélgettünk, mert egy csomó közös pont van az érdeklődési körünkben. Szóba került Japán, Izland, a sakuravirágzás és az északi fény – ezeknek mindnek rajongója vagyok, így lelkesen vázoltam fel egy japáncseresznyés fotózás lehetőségét. Aztán előhozakodtak az esküvői kreatívjuk ötletével, ami őszintén levett a lábamról – részleteket ITT láthattok 🙂  A japáncseresznyék megtréfáltak bennünket, ugyanis egyetlen hét alatt levirágzottak, így az összes virág a földön hevert félig megbarnulva,mire a helyszínre értünk. Így is készültek Budapesti képek a Vár környékén és a Városligetben.

IMG_4563  IMG_4549

IMG_4449  IMG_4443

A jegyes fotózásokon általában az első 10-20 percben még instruálom a párt, aztán átváltunk szabad foglalkozásba 🙂  Ez azért van így, mert a fotózás nem egy olyan tevékenység, amit mindenki megszokott, meg kell barátkozni a fotós jelenlétével, és sokkal könnyebb ellazulni, ha közben megmondom a pároknak, hogy mit csináljanak. Másik részről viszont, nem szeretnék “kamu” képeket átadni, értem ez alatt azt, hogy olyasmit csináltatni, amit egyébként nem szoktak. Amikor engedem őket, hogy csinálják, amit szeretnének, akkor bepillantást nyerek egy kicsit a közös pillanataikba, és fotózok. Ha valami tetszik, azt az ötletet, pózt kiemelem és beillesztem a kesőbbi eszköztárba, így több helyen készülhetnek hasonló beállítással önazonos képek.

IMG_4520  IMG_4421

No, mint látható, Éviék ebben durván profik voltak, aminek nagyon örültem, mert látszik minden képen az a szeretet és boldogság, ami összeköti őket! Szívből kívánom nekik, hogy ez maradjon így életük végéig, vagy ha nem, hát akkor viszont csak erősödjön!

IMG_4715  IMG_4634

IMG_4682   IMG_4654