fbpx

Szolgáltatások


Esküvőfotózás | Jegyes fotózásKismama fotózás | Kisbaba fotózásCsaládi fotózás Portré fotózás


Esküvőfotózás

Ha közeleg a nagy nap...

Közeleg a 2020-as év, ebből az alkalomból 20% kedvezményt biztosítok az esküvői csomagok árából, amennyiben 2019. november 20-ig sor kerül a foglalásra!

Eljegyeztétek egymást, minden csupa lila köd és Ti úsztok a boldogságban… tervezgetitek, hogy milyen legyen a Nagy Napotok, már megvan az időpont és a helyszín is. És most eljött a szolgáltatókeresés ideje. Nem könnyű feladat, hiszen nem tudhatjátok, hogy mi alapján is javasolt kiválasztanotok például az esküvői fotóst… Biztosan él a fejetekben egy kép, hogy milyen színű, hangulatú díszletet szeretnétek, milyen ruhában lennétek, és hogy ezt hogyan látnátok viszont szívesen az esküvői fotóalbumotokban. A fényképezés művészet, így néha szubjektív, hogy kinek mi a szép, melyik stílus tetszik – ez elsősorban Rajtatok múlik, de egy jó fotós attól jó, hogy kihozza belőletek is a legjobbat, azt ami Nektek jól áll, amit csillogó szemekkel nézhettek vissza hosszú évek múltán is az albumban.
Ez az, aminek megvalósítására én vállalkozom!img_0195
A jó esküvői sorozat visszaidézi az egész nap eseményeit, sőt akár az előzményekre is visszatekint, elmondja a történeteteket, és megörökíti életre szóló pillanataitokat. Nézzetek szét a galériámban és ha tetszik a képi világom, és megtaláltátok a Nektek megfelelő esküvői szolgáltatáscsomagomat (semmi nincs kőbe vésve, mindent a Ti igényeitekre alakítunk), küldjétek el az érdeklődést és beszélgessünk az elképzeléseitekről egy kávé mellett!

Amit fontos tudnotok, hogy amennyiben engem tiszteltek meg azzal, hogy esküvőtök megörökítését rám bízzátok, akkor a jegyes fotózást jelentős kedvezménnyel, vagy akár ajándékba adom. Nektek remek dekoráció vagy köszönetajándék, esetleg vetítés készíthető a jegyes fotózás anyagából, ami pedig nekem is fontos, hogy a jegyes fotózás egyfajta főpróbaként is funkcionál az esküvő előtt. Ti oldottabban fogtok egy ismerős kamerája előtt mozogni, én pedig tudni fogom, mi áll jól nektek, mi az, amit ki tudok és ki szeretnék hozni a közös munkából.

Ilyen volt a tavalyi esküvői fotós szezonom dióhéjban 🙂 A weboldalamon már meghirdettem az évindító akciómat! Ha szeretnétek, hogy a ti pillanataitokat is megörökítsem, most érdemes kattintanotok: www.martontunde.hu/eskuvofotozas

Közzétette: Márton Tünde Fotói – 2018. január 2.

Akciós esküvőfotózás árak itt!


Jegyes fotózás

Hagyj nyomot örök szerelmedről!

img_0010A jegyes (páros) fotózás a szívem csücske. Szeretem ezt a könnyed, boldog, szerelmes légkört, felszabadít a kötetlenség, örömöt okoznak a jól elcsípett kis boldogság-szeletek, ilyenkor én is szerelmes leszek egy kicsit. A szép fények, a hangulatos helyek elengedhetetlenek a kis közös varázslatunk kialakítására, ezért általában szabadtéren, a naplemente előtti órákban készítem a fotókat. A fotózás kb. másfél órája alatt több helyszínen változatos képeket készítünk, át is öltözhettek, ha szeretnétek. Az itt készült fotók remek díszei lesznek a közös fészeknek és csodás köszönőajándékot és/vagy dekorációt készíthettek belőle a Nagy Napotokon, és remekül kiegészítik majd az esküvői albumotokat is.

Amennyiben engem kértek fel az esküvőtök fényképezésére is, a jegyes fotózást jelentős kedvezménnyel, sőt akár ajándékként is megkaphatjátok!
Részetekről itt olvashattok.

Jegyes fotózás árak itt!


Kismama fotózás

A gömbölyű pocaknál nincs gyönyörűbb...

szilvithetwins_sm_4

Büszkén simogatod kerekedő pocakodat, izgalmakkal és túláradó szeretettel várod kisbabátok érkezését. Eltűnődsz, hogy milyen lesz majd a kis arca, milyen lesz amikor először megpillantod és a kezedbe foghatod őt. Életed során legfeljebb néhányszor élheted át a babavárás örömteli hónapjait, érdemes megörökíteni a legszebb perceit. Tested változásait, szeretetteljes vonásaidat, miközben a szíved alatt ficánkoló kis pocaklakódra gondolsz, vagy azt a gyönyörű mosolyt, melyet az csal elő, ahogy elképzeled őt a karjaidban. Azt az icipici kis törékeny csodát, akit most még nem ismersz, csak érzel odabenn.
Ha szeretnéd ezeket a pillanatokat örök emlékként néhány csodás fotón is megőrizni magadnak, a családnak és a születendő picinek, hogy elmesélhesd, megmutathasd neki, milyen volt, amikor még csak a pocakodban lakott, akkor mindenképpen vágj bele egy kismamafotózásba! Talán furcsa lehet, hogy egészen más a tested, talán büszke vagy a kerek formáidra – az anyává válás útján járva mindenképpen gyönyörű, finom és érzékeny képek születhetnek műteremben és szabadtéren is egyaránt. Akkor érdemes eljönnöd, amikor már szép kerek a pocakod, és még könnyen mozogsz, nem fáradsz el nagyon hamar. Természetesen jöhetnek kettő és négylábú családtagok is a fotózásra!

Kismama fotózás árak itt!


Kisbaba fotózás

A gyerekmosoly életre szóló műremek

baba_img_0092

Nemrég még az érkezéséről sem tudtatok, most pedig a kezetekben tarjátok a picike kis babátokat. Nézitek, gyönyörködtök benne, ámultok, hogy napról-napra mennyit változik, nő, gyarapodik. Ezek a napok a legillékonyabbak, szinte pillanatok alatt elröppennek, érdemes megörökíteni őket, hiszen csak pár nap jut a nyugodtan szundikáló, békésen pillogó babából. Ezért az újszülött fotózáshoz a baba 10-12 napos koráig a legideálisabbak a körülmények. Az újszülött fotózást én legszívesebben a baba és a mama kényelmét előtérbe helyezve és a napi rutinjukhoz igazodva, a biztonságot adó családi fészekben szeretem elkészíteni, hogy ne kelljen kiszakadniuk a napi ritmusból és mindkettejük igényei maximálisan érvényesülhessenek.

Kisbaba fotózás árak itt!


Baba-, gyerek-, és családi fotózás

Hogy legyen min nosztalgiázni idősen a kandalló mellett

A picik következő fotózásának ideje a kb. 8-10 hónapos kor, amikor már vidáman kacagnak, nyitottak és kíváncsiak, de még nem tudnak elszaladni a kamera elől 🙂 A legcukibb babás családi fotókat szabadtéren a naplemente előtti órákban, vagy akár műteremben célszerű elkészíteni, ahol elegendő tér van az egész családnak.

A gyerekek 3-4 éves korukra rengeteget változnak, igazi kis csínytevők, vagy épp visszahúzódó gondolkodók lesznek. Szélesen, vagy félénken, de sokat nevetnek, önfeledten játszanak, őszinte érdeklődéssel nyitnak a világ felé. Gyakran imádják a kamerát és a kamera is imádja őket. Kiemelt alkalmakra ideális választás lehet egy családi fotózás, hiszen közös kalandot és minőségi együtt töltött időt ígér Nektek, melynek legkedvesebb pillanatait a képeket elővéve, vagy a falra pillantva ismét felidézhetitek.

Családi fotózás árak itt!


Szabadtéri és műtermi portréfotózás

evi-2-sm

Nagyon szeretek a természetben alkotni: a lemenő nap arany sugaraiban, a nyíló virágok közt, a vízparton, vagy az erdőben, a csicsergő madarak közt. Vagy a nagy és lüktető városban, vagy egy elhagyott, kihalt, lerobbant gyárépületben, esetleg szalmabálák közt… Mindnek megvan a maga varázsa, és további újdonságokra is nyitott vagyok. Legjobban természetesen a saját otthonában vagy egy számára kedves helyen érzi magát az ember, így ezeket az igényeket mindig szem előtt tartom és igazodom hozzájuk.

Portré fotózás árak itt!


.

.

.

.

.

 AKCIÓ!

Közeleg a 2020-as év, ebből az alkalomból 20% kedvezményt biztosítok az esküvői csomagok árából, amennyiben 2019. november 20-ig sor kerül a foglalásra!