Esküvőfotózás

Ha közeleg a Nagy Nap...

vivien-tomi-10x15-158      IMG_5438

Eljegyeztétek egymást, minden csupa lila köd és Ti úsztok a boldogságban… tervezgetitek, hogy milyen legyen a Nagy Napotok, már megvan az időpont és a helyszín is. És most eljött a szolgáltatókeresés ideje. Nem könnyű feladat, hiszen nem tudhatjátok, hogy mi alapján is javasolt kiválasztanotok például az esküvői fotóst… Biztosan él a fejetekben egy kép, hogy milyen színű, hangulatú díszletet szeretnétek, milyen ruhában lennétek, és hogy ezt hogyan látnátok viszont szívesen az esküvői fotóalbumotokban. A fényképezés művészet, így néha szubjektív, hogy kinek mi a szép, melyik stílus tetszik – ez elsősorban Rajtatok múlik, de egy jó fotós attól jó, hogy kihozza belőletek is a legjobbat, azt ami Nektek jól áll, amit csillogó szemekkel nézhettek vissza hosszú évek múltán is az albumban.
Ez az, aminek megvalósítására én vállalkozom!

Ilyen volt a tavalyi esküvői fotós szezonom dióhéjban 🙂 A weboldalamon már meghirdettem az évindító akciómat! Ha szeretnétek, hogy a ti pillanataitokat is megörökítsem, most érdemes kattintanotok: www.martontunde.hu/eskuvofotozas

Közzétette: Márton Tünde Fotói – 2018. január 2.

A jó esküvői sorozat visszaidézi az egész nap eseményeit, sőt akár az előzményekre is visszatekint, elmondja a történeteteket, és megörökíti életre szóló pillanataitokat. Nézzetek szét a galériámban és ha tetszik a képi világom, és megtaláltátok a Nektek megfelelő esküvői szolgáltatáscsomagomat (semmi nincs kőbe vésve, mindent a Ti igényeitekre alakítunk), küldjétek el az érdeklődést és beszélgessünk az elképzeléseitekről egy kávé mellett!

IMG_1413    Reni & Janos -295  img_0195


– Esküvőfotózás árak –


Boglárka csomag
99 000 Ft
- Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
- Gratuláció, csokordobás fotózása, csoportos képek elkészítése
- Páros (kreatív) fotózás szabadtéri helyszínen
- Kb 3-4 óra rendelkezésre állás a Nagy Napon
- 50% kedvezményes jegyesfotózás BP területén az esküvő előtt
- 1 db díszdobozos pendrive
- Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 4 héttel
 
 
 
 
Hortenzia csomag
189 000 Ft
- Előkészületek fotózása
- Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
- Gratuláció, csokordobás fotózása, csoportos képek elkészítése
- Páros (kreatív) fotózás szabadtéri helyszínen
- A vacsora és a lakodalom eseményeinek fotózása kb. hajnali 1-ig
- Kb. 10-12 óra rendelkezésre állás a Nagy Napon
- Két fotós dolgozik a Nagy Napon
- 1 db díszdobozos pendrive + 20 db papírkép
- 50% kedvezményes jegyesfotózás BP területén az esküvő előtt
- Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 4 héttel
 
Orchidea csomag
229 000 Ft
- Jegyesfotózás az esküvő előtt
- Előkészületek fotózása
- Polgári és/vagy templomi szertartás fotózása
- Gratuláció, csokordobás fotózása, csoportos képek elkészítése
- Páros (kreatív) fotózás szabadtéri helyszínen, külön napon
- A vacsora és a lakodalom eseményeinek fotózása kb hajnali 2-ig
- Igény szerinti rendelkezésre állás a Nagy Napon
- Két fotós dolgozik a Nagy Napon
- 3 db díszdobozos pendrive + 3 x 20 db papírkép
- 1 db zenés slideshow, a pár által kiválasztott zenére igazítva
- Az elkészült anyag átadása az esküvő után kb 4-5 héttel

Az ár Budapest 30 km-es vonzáskörzetéig értendő! Ezen kívül 50 Ft/ megtett km benzinköltséggel nő a feltüntetett összeg.

Amit fontos tudnotok, hogy amennyiben engem tiszteltek meg azzal, hogy esküvőtök megörökítését rám bízzátok, akkor a jegyes fotózást jelentős kedvezménnyel, vagy akár ajándékba adom. Nektek remek dekoráció vagy köszönetajándék, esetleg vetítés készíthető a jegyes fotózás anyagából, ami pedig nekem is fontos, hogy a jegyes fotózás egyfajta főpróbaként is funkcionál az esküvő előtt. Ti oldottabban fogtok egy ismerős kamerája előtt mozogni, én pedig tudni fogom, mi áll jól nektek, mi az, amit ki tudok és ki szeretnék hozni a közös munkából.

Kérlek tekintsd meg néhány képemet a Galéria menüpont alatt!


Ügyfeleim írták:

Tímea – “Egy cuki csajszi, tele türelemmel, es vidámsággal. Jók az ötletei is, a képek visszanézése közben elfog ugyanaz az érzés, mint amikor készültek. Csak ajánlani tudom! Es köszönjük!”

Anita – “Nagyon türelmes és kedves fotós! Mindig elkapja a pillanatot! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Benjámin – “Profi fotós, remek meglátásai vannak, mindenben segít a modelleknek. Nem giccsesek a képei, hanem letisztultak, természetesek. Precíz, pontos, türelmes, Ő a legjobb. Csak ajánlani tudom. Alig várjuk a következő fotózást

Vivien – “Nagyon kedves, precíz fotós! Nekünk az esküvőnket fotózta, tele van ötletekkel, és a mieinket is megvalósította. A képeket nagyon hamar megkaptuk.

Moncsi – “Ajánlom mindenkinek nekünk sok minden össze jött a nagy napon de teljes mértékben precíz volt.. A képeket hamar meg kaptuk.. Türelem, kreativitás, gyors,precíz, és legfőképpen megbízható tulajdonságokat tapasztaltunk a párommal.. És nagy öröm tölt el hogy jól választottunk.. Köszönünk mégegyszer mindent”